Till startsida
Göteborgs universitet
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Trädgårdskoordinator

Hantverkslaboratoriets trädgårdskoordinator samordnar nätverket "Trädgårdsmästare i historisk miljö" som vänder sig till trädgårdsmästare som är verksamma i historiska parker och trädgårdar. Nätverket fungerar som en kontaktyta för trädgårdsmästare som arbetar praktiskt med vård och skötsel av historiska parker och trädgårdar.

Nätverket vill samla in och dokumentera kunskap om olika skötselmetoder samt vid behov initiera metodutveckling. Nätverket arbetar för att vidareförmedla denna kunskap till brukare, entreprenörer, förvaltare och beslutsfattare, främst genom en årlig konferens men även genom deltagande i seminarier, föredrag, workshops, filmer, trycksaker och samverkan med exempelvis Hantverkslaboratoriets projekt "Utvecklande skötsel i kulturhistoriskt värdefulla parker och trädgårdar". 

Varje år arrangerar trädgårdskoordinatorn en konferens med varierande teman. Information om nätverket "Trädgårdsmästare i historisk miljö" samt den årliga konferensen finns att läsa på Hantverkslaboratoriets hemsida https://craftlab.gu.se/natverk/natverk-for-tradgardshantverkare

Kontaktinformation

Jeanette Blom

Telefon:
46(0)31-786 94 03

Fax:
46(0)766-22 94 03

Nätverk för trädgårdsmästare i historisk miljö

Läs mer här.

Sidansvarig: Linda Lindblad|Sidan uppdaterades: 2018-06-13
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?