Hantverkslaboratoriets koordinatorer

Knutna till verksamheten finns tre hantverkskoordinatorer inom byggnadsvård, landskapsvård och trädgårdshantverk.

Hantverkskoordinatorerna är samordnare av breda nätverk för yrkesverksamma hantverkare inom respektive fält. De har till uppgift att fånga upp och bereda projektidéer, lotsa projekt och återkoppla projektresultat samt genomföra kunskapsbyggande aktiviteter inom nätverken. Aktiviteterna attraherar en bredd av kompetenser och främjar det livslånga lärandet hos flera av de målgrupper som Hantverkslaboratoriet vänder sig till.

Sidansvarig: Linda Lindblad|Sidan uppdaterades: 2018-06-13