Till startsida
Göteborgs universitet
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Filmsamordnare

Hantverkslaboratoriets filmsamordnare samordnar och planerar Hantverkslaboratoriets filmdokumentationer. De hantverkare inom Hantverkslaboratoriet som filmar sin egen process, med avsikt att det skall resultera i en instruktionsfilm med ett förmedlingsvärde som offentligt dokument, får stöd och handledning av filmsamordnaren.

Hantverkslaboratoriets filmer publiceras på Hantverkslaboratoriets filmkanal på Youtube. De finns även att ladda ned via GUPEA (Göteborgs universitets elektroniska arkiv).

Youtubekanalen ”Hantverkslaboratoriet” startades oktober 2013. Kanalens målgrupp är människor intresserade av hantverksfilm, såväl forskare, pedagoger och hantverkare som intresserad allmänhet. Sedan start har kanalen visat film i 152 länder, i samtliga världsdelar. 71 % av det totala antalet filmvisningar har skett i Sverige. De länder, utöver Sverige, som Hantverkslaboratoriets filmer huvudsakligen visas i är Norge, USA, Finland och Frankrike. 

Kontaktinformation

Anders Lundvang

Telefon:
46(0)766-22 93 03

Sidansvarig: Linda Lindblad|Sidan uppdaterades: 2018-06-13
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?