Till startsida
Göteborgs universitet
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Organisationen

Hantverkslaboratoriet vid Göteborgs universitet organiseras under Naturvetenskapliga fakulteten och Institutionen för kulturvård. Verksamhetsledaren ansvarar för verksamheten under prefekt och institutionsstyrelse. Verksamheten styrs genom verksamhetsplan och budget som fastställs årligen.

Hantverkslaboratoriets kontor

Hantverkslaboratoriet är en nätverksorganisation. Verksamheten bedrivs till stor del i fältstationer. Den fysiska institutionsbasen finns vid Göteborgs universitet med lokalisering i Mariestad. Här tar laboratoriets hantverksexperter sin utgångspunkt. Här finns också stödfunktioner som verksamhetsledare, filmsamordnare, kommunikatör och bibliotekarie.

Hantverksbiblioteket

Hantverksbiblioteket i Mariestad har idag cirka 7500 poster och över 10000 titlar specialiserade media inom kulturmiljöns hantverksområden. Katalogen (LIBRA) underhålls och utvecklas av en forskningsbibliotekarie. Biblioteket är en nationellt unik samling för hantverkare som söker kunskap om teknik och material.

Kontakta oss

Våra kontaktuppgifter

Sidansvarig: Linda Lindblad|Sidan uppdaterades: 2012-06-05
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?