OBS! Vill du ha svar, ange e-post eller telefonnummer!

Nytt samarbetsavtal med Gunnebo Slott och Trädgårdar

Nyhet: 2019-07-14

Ett nytt samarbetsavtal mellan institutionen för kulturvård och Gunneo Slott och trädgårdar upprättades i slutet av juni.

Avtalet kommer konkret att resultera i projekt där hantverkskunskapen rekonstrueras, eller återtas, olika redskap och metoder testas och utvärderas och spetskunskap utvecklas hos hantverkare och entreprenörer. Göteborgs universitet kommer att bidra med sin kunskap i återskapandet av de fysiska 1700-talsmiljöerna på Gunnebo, i synnerhet engelska parken, kulturlandskapet och slottets interiörer.

Läs hela pressmeddelandet här.