Möjligt direktansluta till Byggnadsvårdsföretagen från fem län

Nyhet: 2019-02-15

Nu har också nätverket Byggnadsvård Norr (Västerbotten, Norrbotten samt Österbotten i Finland) anslutit sig till branschorganisationen Byggnadsvårdsföretagen, BVF.

Byggnadsvårdsföretagen har också öppnat upp för direktmedlemskap för företag i län där det saknas nätverk. De första direktanslutna företagen valdes in i januari. Detta betyder att det nu finns byggnadsvårdsföretag anslutna från nästan alla län. BVF arbetar med de kvarvarande länen för att nå fullständig nationell täckning. Är du företagare inom byggnadsvård och vill bli medlem?

Här kan du läsa mer om denna möjlighet.