Till startsida
Göteborgs universitet
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Boka datumet! Tjärseminarium

Seminarium

2016 genomfördes ett nordiskt seminarium om tjära. Det blev startskottet för ett nätverk om furutjära mellan Norge, Finland och Sverige som sedan 2017 träffats två gånger per år inom Nordic tar network. Nätverksträffarna har medfinansierats av medel från Nordisk kulturkontakt.

I november 2019 anordnas nu en avslutande nätverksträff där vi tillsammans vill lyfta fram vad som hänt i våra nordiska länder sedan sist. Vilka erfarenheter har vi delat med varandra och gjort tillsammans mellan länderna.

Tillsammans med er som kommer på seminariet vill vi också lyfta frågan om hur vi kan jobba med tjära i framtiden utifrån den samlade kunskap som vi nu har om detta material.

Föreläsare: Nordic tar network - Stöd av och samarbete mellan: Svenska kyrkan Riksantikvarieämbetet Sveriges hembygdsförbund Riksantikvaren Norska kyrkan KA Norska Fortidsminnesforeningen Museiverket Finland Kyrkostyrelsen Finland Föreningen Eläköön Terve (Leve tjäran) Hantverkslaboratoriet

Datum & tid: 2019-11-05

Kategorier: Kulturvård

Arrangör: Hantverkslaboratoriet, Svenska kyrkan Västerås stift

Evenemangslänk: Läs mer om Boka datumet! Tjärseminarium

Kontaktperson: Helena Kåks

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2016-05-02
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?