Informationsdag i Karlstad om aktuella projekt inom byggnadsvården.

Tid: 2018-12-05 kl 08:30,
Plats: Församlingshuset vid Domkyrkan, Stora salen - Västra Kyrkogatan 5, Karlstad

Evenemangstyp: Seminarium

Hantverkslaboratoriet vid Göteborgs universitet och Karlstads stift inbjuder Svenska kyrkans personal i stiftet och församlingar till information om aktuella projekt inom byggnadsvården. Även byggnadsvårdsföretag i regionen är välkomna !

Föreläsare: Henrik Larsson, Hantverkslaboratoriet, Göteborgs universitet. Arja Källbom, Station Ormaryd AB & doktorand vid Göteborgs universitet.Johannes Wikström, stiftsingenjör och Krister Eriksson, fastighetsingenjör, Karlstads stift, Erika Hedenskog, stiftsantikvarie Karlstads stift. Daniel Eriksson, Bygg & Hantverk i Karlskoga AB.

Informationsdag i Gävle om aktuella projekt inom byggnadsvården

Tid: 2018-12-06 kl 08:30,
Plats: Länsmuseet Gävleborg - Södra Strandgatan 20, Gävle

Evenemangstyp: Seminarium

Hantverkslaboratoriet vid Göteborgs universitet samt Uppsala stift inbjuder Svenska kyrkans personal i stiftet och församlingar till en informationsdag om aktuella projekt inom byggnadsvården. Även byggnadsvårdsföretag i regionen är välkomna !

Föreläsare: Henrik Larsson, Hantverkslaboratoriet, Göteborgs universitet. Arja Källbom, Station Ormaryd AB samt doktorand vid Göteborgs universitet. Björn Björck, stiftsingenjör, Uppsala stift. Lars Nylander, samverkansdoktorand vid Hälsinglands museum och Göteborgs universitet. David Pettersson, Hifab AB. Daniel Eriksson, Bygg & Hantverk i Karlskoga AB. Daniel Olsson, Länsmuseet Gävleborg & Lars Nylander, Hälsinglands museum.

Informationsdag i Skövde om aktuella projekt inom byggnadsvården

Tid: 2018-12-07 kl 08:30,
Plats: Scandic Billingen - Trädgårdsgatan 10, Skövde

Evenemangstyp: Seminarium

Hantverkslaboratoriet vid Göteborgs universitet samt Skara stift inbjuder Svenska kyrkans personal till en informationsdag om aktuella projekt inom byggnadsvården. Även byggnadsvårdsföretag i regionen är välkomna !

Föreläsare: Linda Lindblad, Hantverkslaboratoriet, Göteborgs universitet. Arja Källbom, Station Ormaryd AB samt doktorand vid Göteborgs universitet. Arja Källbom, Station Ormaryd AB samt doktorand vid Göteborgs universitet. Inga-Kajsa Christensen, stiftsantikvarie & David Wass, stiftsingenjör, Skara stift. Robin Gullbrandsson, Västergötlands museum. Henrik Larsson, Hantverkslaboratoriet, Göteborgs universitet. Karl-Magnus Melin, Knadriks Kulturbygg AB och doktorand vid Göteborgs universitet. Mattias Hallgren, Hallgren Hantverk / Traditionsbärarna.

Institutionen för kulturvårds kalender

Till kalendern