Till startsida
Göteborgs universitet
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Nytt projekt om skötsel av historiska trädgårdar - nu inriktat mot mindre anläggningar

  [2020-03-18] Skötsel av historiska trädgårdar i det mindre formatet står i centrum för ett nytt projekt vid Hantverkslaboratoriet. Projektet Kunskap som växer: Verktyg för dokumentation och kunskapsspridning inom gröna kulturmiljöer är tänkt att pågå i tre år. Det finansieras av Riksantikvarieämbetet via Länsstyrelsen Dalarna.

 • Skötsel av kulturlandskapet - start för nytt projekt

  [2020-03-18] Att sköta och utveckla ett kulturlandskap kräver praktisk kunskap. Om den sortens kunskap - ofta lokalt anpassad och förankrad - handlar ett nytt treårigt projekt vid Hantverkslaboratoriet.

 • Vi avvaktar med alla planerade kurser och seminarier under våren

  [2020-03-16] Hantverkslaboratoriet har beslutat avvakta med alla planerade kurser och seminarier under våren. Detta på grund av avanmälningar och osäkerhet i samband med coronasmittan. Vi återkommer med mer information när läget stabiliserats. Har du frågor är du välkommen att kontakta Hantverkslaboratoriet via e-post: craftlab@conservation.gu.se

 • Tina Westerlund medverkar i Nordegren & Epstein i P1

  [2019-12-13] 11 december medverkade Tina Westerlund, från institutionen för Kulturvård och Hantverkslaboratoriet, i Nordengren & Epstein i P1 och pratade om granhäckar.

 • BICCS ger plats för hantverksvetenskaplig forskning på ett otraditionellt sätt

  [2019-12-10] Biennial International Conference for the Craft Sciences (BICCS20202) är en ny hantverksvetenskaplig konferens som ges i Mariestad i september 2020. Konferensen ska visa på den bredd som finns inom hantverksforskning, gällande ämnen, material och metoder samt öppna upp för nya sätt att kommunicera forskning.

Fler nyheter

Sidansvarig: Linda Lindblad|Sidan uppdaterades: 2016-12-13
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?