Till startsida
Göteborgs universitet
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Bränning av tjärdal i Gammelgarn

29-30 MAJ 2017

Den 29 maj tänder Östergarn-Gammelgarns hembygdsförening på östra Gotlands sitt såide (tjärdal på gotländska). I samarbete med Nordic Tar network arrangeras i samband med detta den första träffen i det nystartade tjärnätverket. Såedet kommer att staplas under vecka 21 och tändas kl. 18 den 29 maj. Sedan bränns såidet under ungefär 4 dygn. 

Information om tider och resealternativ
Programmet kommer att anpassas efter flyg- och färjeavgångarna till och från Gotland den 29 och 30 maj. Gemensam buss kommer den 29 maj att plocka upp deltagare som anländer med flyg 12.20 (SAS), 12.25 (Flyg BRA) och färjan 12.30 från Nynäshamn.

Gemensam buss kommer tisdagen den 30:e maj att lämna av resenärer i Visby så att man kan åka med färjan 16.30, SAS 16.10/19.10 och Flyg BRA 17.30/18.40. Bussen stannar på Visby flygplats 15.30 och vid färjan 15.45. Det går självklart att gå av vid färjeterminalen om du ska resa med ett senare flyg. 

För olika resealternativ se följande hemsidor:
www.destinationgotland.se (färjor från Nynäshamn och Oskarshamn)
www.sas.se (flyg från Arlanda)
www.flygbra.se (flyg från Bromma)

Boende
Nordic Tar network kommer att boka boende för de som önskar natten mellan den 29-30 maj i närheten av Katthammarsvik. Boendet kommer att ha vandrarhemsstandard och kanske blir du tillfrågad att dela rum. Ange vid din anmälan om du önskar boende och om du vill dela rum med någon särskild. Boende natten den 29 maj och mat ingår i programmet. 

OBS! Seminariet är genomfört och länken till anmälan är borttagen. 

 

 

Inbjudan och program

Ladda ned inbjudan här >>

Programmet hittar du här>>

Sidansvarig: Linda Lindblad|Sidan uppdaterades: 2017-06-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?