Till startsida
Göteborgs universitet
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nätverk för trädgårdshantverkare

Trädgårdsmästare som är verksamma i historiska parker och trädgårdar har bildat ett nätverk som stöds av Hantverkslaboratoriet.

Nätverket ska fungera som en kontaktyta för trädgårdsmästare som arbetar praktiskt med vård och skötsel av historiska parker och trädgårdar. Den som är intresserad av att vara med i nätverket kan höra av sig till Hantverkslaboratoriets trädgårdskoordinator Jeanette Blom.

2016 års konferens den 26-27 oktober på Fredriksdals museer och trädgårdar 

2016 arrangeras nätverkskonferensen av de svenska och danska nätverken för trädgårdsmästare tillsammans med Fredriksdals museer och trädgårdar. Temat är handelsträdgårdar och fruktodling. Kunskapen om frukt och fruktträdgårdar är generellt stor. Trots detta upplever många trädgårdsmästare och förvaltare av byggnadsminnen, kulturreservat och klonarkiv en osäkerhet kring hur man bäst förvaltar och utvecklar gamla och nya fruktträdgårdar. Det finns ett behov av praktisk vägledning hur äldre fruktträdgårdar skall vårdas på rätt sätt och hur nya fruktträd ska få en god etablering och uppbyggnad. 

Ladda ned inbjudan och program här>>

Kontaktinformation

Jeanette Blom

Telefon:
46(0)736-22 17 59

Sidansvarig: Linda Lindblad|Sidan uppdaterades: 2017-02-26
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?