Träff om tjära och tjärbränning i Finland.

Tid: 2017-10-23

Evenemangstyp: Seminarium

Ny träff i Nordic Tar Network! 23-24 oktober i Finland. Vi besöker Hautaterva, en av de finländska producenterna av tjära, och några kyrkomiljöer längs vägen mellan Helsingfors och Saarijärvi.

Sista datum för att ansöka om gästhantverkarprojekt 2018.

Tid: 2017-10-31

Evenemangstyp: Aktivitet

Tegeltak - återläggning av taktegel vid renovering.

Tid: 2017-11-09 kl 08:45,

Evenemangstyp: Utbildning

Hantverkslaboratoriet ger den 9 november kursen "Tegeltak - återläggning av taktegel vid renovering." i Mariestad.

Föreläsare: Jon Åhlund, Åhlund Byggnadsvård AB Martin Lindholm, Lindholm Restaurering AB.

Maskinhyvlade stickspån

Tid: 2017-11-14

Evenemangstyp: Utbildning

Ny kurs om maskintillverkade stickspån, för dig som äger, förvaltar, handlägger eller medverkar vid restaureringar av stickspåntak.

Informationsdag om Hantverkslaboratoriets projekt - Karlshamn

Tid: 2017-11-21 kl 09:00,

Evenemangstyp: Temadag

Hantverkslaboratoriet och Svenska kyrkan inbjuder till information om aktuella projekt inom byggnadsvården.

Informationsdag om Hantverkslaboratoriets projekt - Växsjö

Tid: 2017-11-22 kl 09:00,