Liefestival på Gunnebo 1-2 juli

Tid: 2017-07-01

Evenemangstyp: Temadag

Festivalen är fylld av aktiviteter där lien står i fokus tex lieslåtter, höhässjning, slipning av liar och att tävla i lieslåtter.

Nätverket Svenska kulturlandskaps årliga nätverksträff.

Tid: 2017-08-21

Evenemangstyp: Konferens

Nätverket Svenska kulturlandskaps årliga nätverksträff går i år av stapeln 21-22 augusti i Storsjöbygden i Jämtland.

Träff om trädskötsel och hamling

Tid: 2017-09-11

Evenemangstyp: Workshop

Nätverket Svenska kulturlandskap ordnar en praktiskt inriktad träff om trädskötsel och hamling: 11-12 september i Mysten söder om Alingsås i Västergötland.

Byggnadsvårdens konvent #3

Tid: 2017-09-27 kl 12:00,
Plats: Mariestad

Evenemangstyp: Konferens extern

För 3:e gången arrangeras en av de största träffarna i Norden inom Byggnadsvård. Just nu pågår planeringen av programmet. Har du tips på spännande projekt, forskning, restaureringar och nya rön kring material och hantverksmetoder som fler borde veta mera om? Vi tar gärna emot era förslag med kontaktuppgifter till bvk2017@vgregion.se

Sista datum för att ansöka om gästhantverkarprojekt 2018.

Tid: 2017-10-31

Evenemangstyp: Aktivitet